Про відзначення Всесвітнього Дня води 2021р.

Щорічно 22 березня відзначається Всесвітній день води, проведення якого започатковано Генеральною Асамблеєю ООН у 1992 році з метою привернення уваги до проблем, пов’язаних з водним фактором у світі.

З цієї нагоди працівниками Управління каналів річки Інгулець разом з учителем Снігурівської загальноосвітньої школи І ступеня №2 учням 2 класу проведено тематичний урок присвячений Всесвітньому дню води під час якого учні переглянули відеоролики «Річки України» та «Історія мешканців Чорного моря». Серед учнів було проведено тематичний конкурс малюнків на тему «Цінність води для кожного з нас».

До цього дня, вчителями місцевого Великоскельовського навчально-виховного комплексу та працівниками ВП каналу Дніпро-Інгулець були організовані різноманітні заходи: конкурс аплікацій та малюнків учнів початкової школи, виховна година та вікторина.

Даний захід сприяв розширенню уявлень про роль води в житті людей та про водні ресурси нашої держави, закріпили знання про функцію води в живих організмах, а також вирішували проблемне питання «До чого може призвести без відповідальне ставлення до навколишнього середовища».

На святі Дня води в актовій залі підрозділу Дніпро-Інгулець учням було продемонстровано науково-популярні відеофільми «Водойми України» та «Кругообіг води в природі». Підготували дітям тематичні загадки, розповідь про значення води для всього живого на землі.

За активну участь учні були нагороджені від профспілкової організації подарунками. На закінчення свята всі учасники пригощалися смачними пирогами.

Адміністрація управління дякує всім учасникам за участь та бажають успіху в їх подальших проектах.